Natt til onsdag 8 oktober kom valpene.

Jeg lå på sofaen å sov. Zoot lå som vanlig på gulvet ved siden av. Ved 2:30 tiden ble Zoot veldig urolig, og kom opp i sofaen til meg mens han dyttet bortpå meg med snuten. Jeg var trøtt, så jeg ba ham gå å legge seg igjen, men han ga seg ikke. Når jeg ikke våknet av at han brukte snuten til å dytte på meg med, gikk han bestemt over til å dytte på meg med labbene. Til slutt så satte jeg meg opp, og da hørte jeg at også Tamara var veldig urolig. Jeg gikk ut til henne for å se hva som stod på da hun survet og pep veldig. Når Tamara ble stille, så hørte jeg flere pip, denne gangen fra valperommet i 2 etasje.

Jeg fortet meg opp trappa og gikk inn til Birma. Der var det kommet en valp. En hannvalp som har fått navnet Chemal. Nå var jeg plutselig lys våken smiley

Chemal var ferdig vasket og ble lagt til å suge melk. Et kvarter senere kom Cecilia. Det var gøy å se hvor flink Birma var med både fødselen og omsorgen for valpen.

Jeg ble sittende hos Birma og valpene frem til morgenkvisten. Valpene kom slik:

Kl. 02:30 Chemal Vekt 595

Kl. 02:46 Cecilia Vekt 644

Kl. 03:03 Czando Vekt 585

Kl. 04:00 Chara Vekt 525

Kl. 04:15 Chelita Vekt 616

Kl. 05:00 Czarek Vekt 544

Bildene over er av valpene i perioden dag 3 til dag 6.