Idag var det over 40 grader her. Hundene lå utslått rundt i stua. Ingen av de så ut til å ha noe særlig lyst til å være ute i varmen.

40 grader er for varmt til å få gjort noe fornuftig, så jeg bestemte meg for å ta en tur til Korssjøen. Jeg har aldri vært der før, og tok derfor på meg slippers og shorts selvom det er et stykke å gå fra parkeringsplassen og ned til innsjøen. Det viste seg å være en tabbe, for traktorveien var overgrodd med brennesle og bringebærbusker.

Etter ca. 20 minutter tur igjennom skogen, som faktisk hadde ganske behagelig temperatur, så kom vi frem til Korssjøen. Det var en skuffelse, med tanke på at jeg gjerne ville bade. Riktignok var det svært vakkert der, men det var myrlendt langs breddene, eller veldig bratte svaberg med glatt mose ned i vannet.

Blog Image

Blog Image

Tamara og Fedja var nok varme etter turen, så de badet begge to. Men vi ble ikke så lenge der. Vi gikk tilbake til bilen, og så reiste vi til badestranden ved Ilestadvannet. Det var noe helt annet, og både jeg og hundene fikk svømt og kjølet oss ned.

Blog Image